Το ΕΒΕ Κοζάνης στην Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2014»



Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει στην Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2014» που θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 11 Μαΐου 2014, στα Γιάννενα, στο Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Α.Ν.Κ.Ι-Λιμνοπούλα.
    
Επίσης φέτος παράλληλα στα πλαίσια της «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ» θα διοργανωθεί και η «1η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ», αναδεικνύοντας και προωθώντας καινοτόμες λύσεις του κλάδου της θέρμανσης, ψύξης, μόνωσης και ηλιακής ενέργειας, με στόχο την εξοικονόμηση σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή απόδοση.  

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 24610 41693 έως και την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014.    

Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται ότι το Επιμελητήριο θα εκμισθώσει περίπτερο στο οποίο θα συμμετάσχουν ενιαία, τα δε έξοδα μεταφοράς προϊόντων, μετάβασης και διαμονής, θα επιβαρύνουν τους ίδιους.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.