Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την επισκευή του Αμφιθέατρου Ποντοκώμης και την διάνοιξη της οδού Βαλαωρίτου



Υπεγράφησαν την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, οι συμβάσεις διάνοιξης της οδού Βαλαωρίτου καθώς και της επισκευής του Υπαίθριου Αμφιθεάτρου Ποντοκώμης, μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και των αναδόχων.

Το Δήμο Κοζάνης εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας, ενώ παρόν στην υπογραφή ήταν και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Καραπάτσιος.

Το πρώτο έργο, προϋπολογισμού 76.000 ευρώ, αφορά στη  «Διάνοιξη της οδού Βαλαωρίτου της Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης», με το αντικείμενο της σύμβασης να περιλαμβάνει τις εργασίες που απαιτούνται να εκτελεστούν προκειμένου να διανοιχθεί τμήμα της οδού Βαλαωρίτου στο ύψος των οικοδομικών τετραγώνων 644 και 642 και τμήματος της οδού Καπετάν Βάρδα στο Ο.Τ.642α.  Η συνολική προθεσμία περάτωσης του έργου ορίζεται σε έξι  μήνες.

Η δεύτερη σύμβαση αφορά την εκτέλεση – κατασκευή του έργου «Επισκευή – αναβάθμιση υπαίθριου αμφιθέατρου», και περιλαμβάνει
τις  εργασίες που απαιτούνται για την  «Επισκευή – Αναβάθμιση υπαίθριου αμφιθεάτρου» στη δημοτική Κοινότητα Ποντοκώμης  Δημοτικής Ενότητας Δημητρίου Υψηλάντη του Δήμου Κοζάνης.

Η συνολική προθεσμία περάτωσης του έργου (κατασκευή) ορίζεται σε έξι μήνες, με τον προϋπολογισμό  του έργου να ανέρχεται στις 30.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

 

140414 ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΤΩΣΤΡΩΣΕΙΣ + ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ from Dimos Kozanis_Press Office on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.