Εγκαίνια εκλογικών κέντρων του Θ. Καρυπίδη και περιοδείες σε διάφορες περιοχές



Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του Θεόδωρου Καρυπίδη, στα Γρεβενά (Παύλου Μελά & Πλατεία Ελευθερίας – έναντι Δημαρχείου), την Παρασκευή 25-4-2014 και ώρα 11:00.

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του Θεόδωρου Καρυπίδη, στην Καστοριά (Αθανασίου Διάκου 2 – στο εμπορικό κέντρο), την Κυριακή 27-4-2014 και ώρα 12:00.

Σήμερα Πέμπτη 24-4-2014 και ώρα 18:00, ο Θεόδωρος Καρυπίδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Πλακεντά και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Κοζάνης, θα επισκεφτεί τη Δημοτική Ενότητα Αγίας Παρασκευής και τη Δημοτική Ενότητα Βερμίου του Δήμου Εορδαίας.

Το Σάββατο 26-4-2014, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Στέφανο Μπίρο και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ της Π.Ε. Φλώρινας, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο Δήμο Πρεσπών.

Στις 12:00 θα επισκεφθούν το Δημοτικό Διαμέρισμα Κρυσταλλοπηγής και θα ακολουθήσει επίσκεψη σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα της περιοχής.

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου Λαιμού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.