Ο Μόσχος Δημήτριος υποψήφιος με τον συνδυασμό του Λ. Μαλούτα «ΕΝΟΤΗΤΑ για το Δήμο Κοζάνης»



Ο πολιτισμός είναι απ΄ τις βασικές συνιστώσες του προγράμματος του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ για το Δήμο Κοζάνης», με στόχο ο Δήμος μας να αναδειχθεί και σε πολιτιστικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας.

Η σταδιακή ψηφιοποίηση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης που θα προβάλει και θα κάνει προσβάσιμο τον πλούτο της σ΄ όλο τον κόσμο και η υλοποίηση του νέου σύγχρονου κτιρίου της, η δυναμική είσοδος της Χαρτοθήκης στα πολιτιστικά δρώμενα μας και αναγνώριση που τυγχάνει ήδη και στο εξωτερικό, η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου και του μουσείου της Αιανής, η στήριξη του Λαογραφικού μας Μουσείου, η συνεργασία με συλλόγους και φορείς που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς, η στήριξη των ντόπιων δημιουργών, πιστοποιούν  πως για το Δήμο Κοζάνης ο πολιτισμός είναι απ΄ τις πρώτες του επιλογές.

Ως άνθρωπος που πιστεύω στον πολιτισμό και βλέπω τις δυνατότητες για την ανάπτυξη του τόπου που ανοίγονται και μέσα απ΄ αυτόν, μπαίνω στον αγώνα δίπλα στο Δήμαρχο μας Λάζαρο Μαλούτα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, πιστεύοντας πως μπορώ να προσφέρω στη συνολική προσπάθεια.

Μόσχος Δημήτριος
Αρχειονόμος- Βιβλιοθηκονόμος
Ελεύθερος επαγγελματίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.