Υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας παρκάρει σε ειδική θέση αναπήρων στο κέντρο της Πτολεμαΐδας



ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣΣ τις 3:29″ χθες το μεσημέρι έφτασε στο ηλεκτρονικό κέντρο μηνυμάτων της Ηλεκτρονικής έκδοσης “ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ” ένα μήνυμα e-mail από άγνωστο αποδέκτη. Το περιεχόμενο του μηνύματος περιείχε ένα μικρό κείμενο-σχόλιο και μια φωτογραφία με τα οποία ο άγνωστος προς εμάς κομιστής του e-mail κατήγγειλε το παράνομο παρκάρισμα του αυτοκινήτου σε αναπηρική θέση επί της οδού Νοσοκομείου έξω από το δημοτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης πολιτών ΚΕΠ. Το μήνυμα έγραφε επί λέξη τα παρακάτω:

“Την εβδομάδα Αγάπης από το Κέντρο Φροντίδας Παιδιού του συλλόγου φίλων ατόμων με αναπηρίες Δυτικής Μακεδονίας ( που πραγματοποιείται στην Πτολεμαΐδα ατο το διάστημα) τίμησε ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας κύριος Ζαμανίδης. Παρκάροντας σε θέση που αντιστοιχεί σε κάποιον κάτοικο της περιοχής  με κινητικά  προβλήματα . Τα συμπεράσματα δικά σας.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ – ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΟΔΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ)
spastiri@hotmail.com

Από το eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.