«Κοζάνη Τόπος να Ζεις»: Δήλωση υποψηφιότητας της Δέσποινας Παπανικολάου



Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, νιώθω πως είναι η στιγμή οι πολίτες να αναλάβουν ενεργό δράση ,να πάρουν ,όπως λέμε , την κατάσταση στα χέρια τους. Στο συνδυασμό του Λευτέρη Ιωαννίδη είμαστε κυρίως  άνθρωποι της διπλανής πόρτας ,άφθαρτοι πολιτικά, που η αγανάκτηση από την πολύπλευρη εξαθλίωση που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια μας έκανε ,όπως και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού ,να πούμε
«Φτάνει, κάτι πρέπει να γίνει ,κάτι πρέπει ν’ αλλάξει!».
 
Κι ας μην πέφτουμε στην παγίδα ότι οι επερχόμενες δημοτικές – περιφερειακές εκλογές έχουν κυρίως τοπικό χαρακτήρα ,άρα το να στηρίξουμε απλώς γνωστά μας πρόσωπα δεν τυγχάνει ιδιαίτερης βαρύτητας. Όλοι γνωρίζουμε το πόσο καρπώνονται (ιδιαίτερα τα κόμματα  της αδιάκοπης – χρόνων και χρόνων διακυβέρνησης της χώρας ,όχι μόνο τ’ αποτελέσματα των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών ,αλλά και του πιο απλού κι ολιγομελούς  συλλόγου…
 
Ευχαριστώ τον Λευτέρη Ιωαννίδη που με τιμά με την πρότασή του  να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του «Κοζάνη τόπος να ζεις». Αξίζει πιστεύω να τον στηρίξουμε όλοι μας ,καθώς ,( εκτός βέβαια του γνωστού του ήθους ,της καθαρότητας και της ωριμότητας του λόγου του, του αγώνα του  για δίκαιες αποφάσεις στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ) έχει δείξει με τη δράση και το έργο του πως πρώτος αυτός πρόθυμα ανασκουμπώνεται  (μεταφορικά και κυριολεκτικά ,χωρίς να φοβηθεί μήπως λερώσει ή τσαλακώσει τη γραβάτα και το κουστούμι…)  και δουλεύει για να κάνει αυτόν τον τόπο καλύτερο. Ας γίνει λοιπόν αυτός ο τόπος έτσι όπως πρέπει και μπορεί  να είναι κι ας έχουν οι πολίτες του επιτέλους αυτό που πραγματικά τους αξίζει .      

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
(Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον   συνδυασμό Κοζάνη τόπος να ζεις )      
 
Σύντομο βιογραφικό :         

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  (Δασκάλα)

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1975.Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1997.Εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση εδώ και 14 χρόνια.

Κατά το τρέχον σχολικό έτος διδάσκει στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά συνέδρια και σεμινάρια μεταξύ των οποίων «Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή – Μαθησιακές Δυσκολίες» (Εθνικό –Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και « Ψυχοπαιδαγωγικές προσεγγίσεις – Διαχείριση Σχολικού Περιβάλλοντος  ( Ε.Κ.Π.Α. Ένωση Ελλήνων Φυσικών ) .Τα τελευταία χρόνια φοιτά στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Μέλος στο Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης από το 2006.Είναι παντρεμένη με τον Τόλη Ευάγγελο που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Ε.ΔΙ.Π) κι έχει ένα γιο 7 χρονών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.