Επιτυχής η 11η Αιμοδοσία της «Γέφυρας Ζωής» στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κοζάνης



Με μεγάλη συμμετοχή των σπουδαστών  του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Κοζάνης πραγματοποιήθηκε  η 11η Αιμοδοσία που διοργάνωσε χθες, Τετάρτη 2 Απριλίου, στον χώρο των σχολών ΕΠΑΛ ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής»  με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Μαμάτσειου Νοσοκομείου.

Το εθελοντικό πνεύμα των σπουδαστών μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, για μία Ελλάδα αυτάρκη σε Εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα. Ας γίνουν αυτά τα παιδιά παράδειγμα για τους συμπολίτες μας και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας. Γιατί Ένας δεν φτάνει… χρειάζονται πολλοί… Έλα κι ΕΣΥ στην παρέα της Ζωής!

ΕΠΌΜΕΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/4/14 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών,  Ιστών και Οργάνων σώματος αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας  Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr

ΓΙΝΕ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ – ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κυριακή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.