Συγχαρητήριο στους αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης



Ο Πρόεδρος κ. Χάρης Γελαδάρης και το Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης συγχαίρουν τους αθλητές του Συλλόγου Μακεδονική Δύναμη που συμμετείχαν στο 41ο Διεθνές πρωτάθλημα, στο Eindhoven της Ολλανδίας, στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Tae-Kwon-Do σε μία διοργάνωση με 1.300 αθλητές από 50 χώρες.

Ειδικότερα συγχαίρουν Αθανάσιο Μπουντιούκο – Σπινάρη του Εμμανουήλ, που κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία των +65kg παίδων εως 14 ετών, νικώντας μάλιστα τον αθλητή της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, με σκορ 11 – 0.

Επίσης συγχαίρουν τους αθλητές Στυλιανό Μεχτερίδη, Νικόλαο Τζέλλο, Στέργιο Καραγκούλα και Κατερίνα Τζέλλου για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου, τον Απόστολο Τεληκωστόγλου για το Αργυρό Μετάλλιο και τον Παρμενίωνα Πατιά για το Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης εύχονται στους αθλητές Στέργιο Καραγκούλα και  Κατερίνα Τζέλλου που θα συμμετάσχουν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας, κάθε επιτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων το Μάρτιο στην Chinese Taipei.

Επίσης εύχονται στους Νικόλαο Τζέλλο και Στυλιανό Μεχτερίδη νίκες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Μάιο στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι συνεχόμενες επιτυχίες και η κατάκτηση της πρώτης θέσης του συλλόγου «Μακεδονική Δύναμη» στη γενική κατάταξη και για το 2014 πανελλαδικά, είναι η εγγύηση για τη συνέχιση της πορείας που διαγράφετε, διοίκηση, προπονητές κι αθλητές, όλα αυτά τα χρόνια και μας κάνετε υπερήφανους. Πάντα επιτυχίες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.