Φλώρινα: Κατασχέθηκαν πάνω από 21 κάνναβης και 2 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα – Συνελήφθησαν τρία άτομα



Συνελήφθησαν τρία άτομα για εισαγωγή, μεταφορά, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν πάνω από είκοσι ένα κιλά (21) κάνναβης
και δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα

Τις βραδινές ώρες της 18.03.2014 στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής  συνέλαβαν 49χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για  εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή  ναρκωτικών ουσιών, ενώ στη συνέχεια σε περιοχή της Λάρισας, ομάδα αστυνομικών των παραπάνω Υπηρεσιών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν  δύο (2) άτομα, έναν 29χρονο ημεδαπό για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών και έναν 28χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, την 18.03.2014 στην Κρυσταλλοπηγή μετά από συντονισμένη επιχείρηση και ενδελεχή έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 49χρονου που οδηγούσε ο ίδιος, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, επιμελώς κρυμμένα είκοσι (20) δέματα που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους είκοσι ενός κιλού και τετρακοσίων δεκαοχτώ γραμμαρίων (21,418 γραμ).

Συνεχιζόμενης της επιχείρησης με κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων,  προέκυψε ότι ο 49χρονος μετέφερε τα ναρκωτικά, έναντι αμοιβής, σε  άτομο στην περιοχή της Λάρισας. Xθες (19.03.2014) το πρωί σε περιοχή του Αμπελώνα Λάρισας μετέβησαν αστυνομικοί της Α.Δ. Φλώρινας και συνέλαβαν τον 28χρονο και τον 29χρονο,  οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ανέμεναν να παραλάβουν τα ναρκωτικά.

Επιπλέον, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι και στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 29χρονου, βρέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 172 γραμμαρίων.

 Συνολικά κατασχέθηκαν :

 κάνναβη, συνολικού βάρους 21.590  γραμ.,
 δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα,
 πέντε (5) κινητά τηλέφωνα,
 επτά (7) κάρτες SIM και
 το χρηματικό ποσό των διακοσίων ενενήντα ενός (291) ευρώ.

Το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρυσταλλοπηγής και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.