Άγριος καβγάς με πολύ ξύλο, το πρωί, στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη!



Άγριος καβγάς, που οδήγησε στο ξυλοδαρμό ενός ατόμου, εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί, ώρα 09:30, στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη, μεταξύ υπαλλήλου καταστήματος εστίασης (που εργάζεται σε fast food στο κέντρο της Κοζάνης) και δύο άλλων ατόμων. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η φασαρία ξεκίνησε λίγες ώρες νωρίτερα, στο χώρο του fast food, όταν ο υπάλληλος και οι άλλοι δύο πρωταγωνιστές του συμβάντος, ήρθαν σε αντιπαράθεση και έντονο διαπληκτισμό. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που ενήργησε άμεσα και απεφεύχθησαν τα χειρότερα.

Δε συνέβη όμως το ίδιο, λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, στην οδό Γκέρτσου, όπου τα δύο άτομα, φέρεται πως περίμεναν τον υπάλληλο του fast food, για να επιλύσουν ό,τι διαφορές είχαν απομείνει από τον καβγά που είχε προηγηθεί,  ξυλοκοπώντας τον άγρια κι  αφήνοντάς τον μισολιπόθυμο. Κάτοικοι και περιστατικοί, αντιλήφθηκαν το συμβάν, όταν άκουσαν το θύμα του ξυλοδαρμού να φωνάζει: “Βοήθεια, βοήθεια, με σκοτώνουν”. Οι δύο δράστες έφυγαν και περαστικοί βοήθησαν τον υπάλληλο του καταστήματος εστίασης.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει μήνυση από το θύμα στην αστυνομία κι απ’ ότι αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, o ίδιος φέρεται να μην επιθυμεί την ποινική δίωξη των δραστών.

Πηγή: kozan.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.