Το ενδιαφέρον στους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες – Αναζητούνται… σύμβουλοι!



Στην τελική ευθεία βρίσκεται, πλέον,  συγκρότηση των ψηφοδελτίων των περιφερειακών εκλογών στη Δυτική Μακεδονία, με το ενδιαφέρον των υποψήφιων περιφερειαρχών να στρέφεται, πλέον, στην αναζήτηση προσώπων για να «κλείσουν» τους συνδυασμούς τους και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητας, Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας και Γρεβενών. Παράλληλα, για τους περισσότερους υποψήφιους, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην εξεύρεση υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών, ζήτημα που θεωρείται (και ίσως όχι αδίκως) ως κομβικής σημασίας για τα εκλογικά ποσοστά των συνδυασμών τους.

Μέχρι και χθες, Παρασκευή, μόνο οι συνδυασμοί του νυν περιφερειάρχη Γιώργου Δακή, του Γιάννη Βήττα (ΚΚΕ) και του Νίκου Κουρκούτα («Χρυσή Αυγή») είχαν κλείσει με το μείζον αυτό ζήτημα, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται ιδιαίτερα στις τελικές επιλογές που καλούνται να κάνουν οι Θέμης Μουμουλίδης, Γεωργία Ζεμπιλιάδου και Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ πολύ κοντά στο «κλείσιμο» των τεσσάρων αντιπεριφερειαρχών φαίνεται πως είναι ο Στέφανος Πράσσος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου», οι τρεις εν λόγω υποψήφιοι περιφερειάρχες αντιμετωπίζουν δυσκολίες και αρκετές αρνήσεις από τα πρόσωπα στα οποία έχουν απευθυνθεί, χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν άλλες επιλογές, ως δεύτερη ή τρίτη, όμως, λύση.

Να σημειωθεί πως η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων είναι η 27η Απριλίου, δηλαδή υπάρχει ακόμη μεγάλο περιθώριο ενός, σχεδόν, μήνα, για την εξεύρεση και ανακοίνωση υποψηφιοτήτων, ειδικά περιφερειακών συμβούλων, καθώς οι θέσεις των υποψήφιων στις τέσσερις «χωρικές» Αντιπεριφέρειες θα πρέπει να έχουν «κλείσει» πολύ νωρίτερα, για επικοινωνιακούς, αλλά και ουσιαστικούς λόγους.

Από τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.