Κοζάνη: «Ολοι μαζί μπορούμε!» – Ευχαριστήρια επιστολή στους φιλάθλους της ομάδας



Συγκλονιστική ήταν η παρουσία των φίλων της Κοζάνης στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ, θυμίζοντας άλλες εποχές, και η διοίκηση με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε όσους έδωσαν το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνη ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους για την συγκλονιστική παρουσία τους στο παιχνίδι της ομάδας μας με την Α.Ε. Λάρισας στις 30-3-2014.

Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στήριξαν την ομάδα έως το τελευταίο λεπτό παρά την βαριά ήττα. Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το χειροκρότημα προς του παίκτες στη λήξη την αγώνα, παρά την πικρία για το αποτέλεσμα.

Οι φίλαθλοι απέδειξαν ότι αγαπούν την ομάδα και την στηρίζουν όταν αυτή πρωταγωνιστεί.

Η διοίκηση δίνει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους νεαρούς φιλάθλους του Συνδέσμου Φιλάθλων Κοζάνης «Τα Λιοντάρια» για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν καθώς και για την άψογη συμπεριφορά τους.

Η ομάδα μπορεί να έχασε το αήττητο σερί 13 αγωνιστικών στο παιχνίδι με την Α.Ε. Λάρισας αλλά θα παλέψει έως το τέλος του πρωταθλήματος για να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όπως αρμόζει στην ιστορία του Φ.Σ. Κοζάνη.

Ολοι μαζί μπορούμε!».

onsports.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.