Εξιχνιάσεις πολλών κλοπών σε Πτολεμαΐδα και Σέρβια



Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή της Πτολεμαΐδας   

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, υπηκόου Γεωργίας, για κλοπή  

Είχε αφαιρέσει χρυσαφικά και διάφορα αντικείμενα αξίας 75.900 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, κλοπές οικιών στην Πτολεμαΐδα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γεωργίας, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση στοιχείων, εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν από τον Ιανουάριο του 2012 έως και τον Νοέμβριο του 2012, σε οικίες στην Πτολεμαΐδα.

Ως δράστης φέρεται ο 38χρονος, ο οποίος χρησιμοποιώντας πάντα την ίδια μεθοδολογία, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα αφαίρεσε κυρίως χρυσαφικά, αλλά και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 75.900 ευρώ περίπου.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του φερόμενου ως δράστη και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.  

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οικίες σε περιοχή των Σερβίων  

Είχαν αφαιρεθεί χρυσαφικά και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας πάνω από 23.000 ευρώ

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού για κλοπή

Εξιχνιάστηκαν χθες (06.03.2014) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, πέντε κλοπές που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Μεταξά και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή.

Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος, χρησιμοποιώντας την ίδια πάντα μέθοδο, είχε διαπράξει τουλάχιστον τρεις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε σπίτια στο Μεταξά το τελευταίο δίμηνο, από τα οποία είχαν αφαιρεθεί κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, πλήθος εργαλείων και διάφορα  άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 23.600 ευρώ περίπου.

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής επιχείρησης, σε έρευνα που διενεργήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 34χρονου, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Τα κλοπιμαία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσω διάπραξης των κλοπών.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων και ερευνάται η συμμετοχή του φερόμενου ως δράστη και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.  

Ο αλλοδαπός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.