Η Εικόνα της Παναγίας του Μικροκάστρου στην Ενορία του Αγίου Νικολάου στη Σιάτιστα – Βίντεο



Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, οι πιστοί της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, μετέφεραν στα χέρια όπως συνηθίζεται την  Εικόνα Της Παναγίας Ελεούσας από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου στον Ενοριακό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Πλήθος κόσμου περίμενε στην είσοδο της πόλης για να συνοδεύσει την Αγία Εικόνα στο Ναό. Την Εικόνα υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος,και  ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης,  Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος με τους Ιερείς της Μητροπόλεως, η Αντιδήμαρχοι Βοΐου  Παλασόπουλος και Τσαμπαρλής,  ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας Ναούμ Τσιαούσης,  Δημοτικοί Σύμβουλοι και τοπικοί σύμβουλοι και την συνόδευσαν πεζοί εως τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Η Εικόνα θα μείνει στην Ενορία μέχρι την Κυριακή των Βαΐων και θα ευλογήσει κάθε σπίτι της Γεράνιας, για να επιστρέψει και πάλι με τη συνοδεία Πιστών για τις ημέρες του Πάσχα στο Μοναστήρι. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του siera fm από την υποδοχή…

 

sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.