Δεντροφυτεύεις πραγματοποίησε ο Δήμος Κοζάνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας



Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και το Τμήμα Πρασίνου και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Κοζάνης, με αφορμή την 21η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, πραγματοποίησαν δεντροφυτεύσεις σε περιοχές του Δήμου.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν δεντροφυτεύσεις στη δημοτική οδό στην είσοδο του Αργίλου σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό  Σύλλογο Κοζάνης, όπου  φυτεύτηκαν 300 δένδρα με συμμετοχή της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Κοζάνης, καθώς και στην Τοπική Κοινότητα Πετρανών με τον Εξωραιστικό, Φυσιολατρικό Σύλλογο Πετρανών-Πτελέας «Το Δάσος», όπου φυτεύτηκαν 350 δενδρύλλια με τη συμμετοχή μαθητών του Δημοτικού Σχολείου.  
    
Όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης κ. Γιάννης Παπαγεωργίου «Η καταστροφή των δάσων είναι υπόθεση λίγων δευτερόλεπτων, η αποκατάστασή τους, όμως, πολλών ετών. Όλοι μαζί και καθένας χωριστά είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε στην αποτελεσματική προστασία τους».

Ευχαριστούμε θερμά το Δασαρχείο Κοζάνης για την άψογη συνεργασία και για τη διάθεση όλων των δενδρυλλίων, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε το περιβάλλον της περιοχής μας.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.