Πιθανότητα νέου χιονιά στις αρχές Φεβρουαρίου με ψύχος!



Τα μέχρι τώρα προγνωστικά μας στοιχεία, δείχνουν πως ο Φεβρουάριος θα μπει με ψύχρα και πολλές βροχές στην Ελλάδα, αλλά και πολλά χιόνια σε ορεινά τμήματα.

Δείχνουν επίσης, πως μετά τις 5-6 Φεβρουαρίου και γενικότερα μέσα στο χρονικό διάστημα από τις 5-6 Φεβρουαρίου ως και τις 14-15 Φεβρουαρίου, αναμένεται να έρθει μία νέα ψυχρή εισβολή στην χώρα μας από την Σιβηρία, με περισσότερες χιονοπτώσεις αυτή την φορά, ίσως όχι μόνο στην βόρεια Ελλάδα και σε περιοχές της με μηδενικό υψόμετρο, αλλά και στην κεντρική Ελλάδα και σε περιοχές της με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Γενικότερα η χώρα μας θα μπει σε έναν κύκλο που θα δέχεται αλλεπάλληλα χαμηλά βαρομετρικά τόσο από την Μεσόγειο όσο και από τα Βαλκάνια, με πολλές βροχοπτώσεις αλλά και χιονοπτώσεις. Ειδικότερα η βόρεια Ελλάδα, φαίνεται να δέχεται για ακόμα μία φορά σε λιγότερο από μισό μήνα, δεύτερη συνεχόμενη ψυχρή εισβολή, πιθανότατα και με αρκετές χιονοπτώσεις.

Θα σας κρατάνε λοιπόν ενήμερους για το αν και πότε προβλέπουμε να έρθει αυτή η ψυχρή αέρια μάζα με τα χιόνια στην Ελλάδα ή αν αυτή η μάζα δεν έρθει τελικά.

greek-weather.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.