Τέταρτο Ράιχ, τσιφτετέλια, 16βάλβιδα, μπουζούκια και ΔΝΤ…



Η Μέρκελ ζητάει την παράδοση της Κρήτης, θα μας φέρουν και νέο μνημόνιο τον Ιούνιο, οι Ρώσοι επιστήμονες βρήκαν χρυσή σβάστικα σε βάθος χιλιομέτρων στην λίμνη Vostok στην Ανταρκτική. Προ ημερών στην Αθήνα ψάχνοντας για κάποιο δρόμο ενώ έβρεχε, ρωτάω δυο ματάδες και πέφτω ξερός όταν μου απάντησαν μμμμ δυο φάτσες Μαμελούκων ψηλοί σαν ακρίδες. Κοιτάω στην κλούβα και βλέπω όλους με την ίδια φάτσα εκτός του αξιωματικού που ήταν Έλληνας. Μετά κάποιοι με βρίζουν όταν μιλάω για Τέταρτο Ράιχ γιατί δεν καταλαβαίνουν και είναι ανιστόρητοι.

Διαβάζω στο internet “Ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από το νέο Μνημόνιο που αποδεικνύει ότι όχι απλώς παραδίδεται η χώρα στους ξένους δανειστές, αλλά όπως έχει αποκαλυφθεί ανοίγει το δρόμο ακόμα και για επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, αλλά και συλλήψεις Ελλήνων δημόσιων λειτουργών στο εξωτερικό ή όπου βρίσκονται, δημοσιεύουμε σήμερα. Πρόκειται όχι για επιστροφή στην βαυαροκρατία, αλλά επιστροφή στην Φραγκοκρατία. Το περιεχόμενο του κειμένου είναι ανατριχιαστικό και απορεί κανείς πως μπορεί κάποιοι έχουν εκπέσει του εθνικού φρονήματος σε τέτοιο βαθμό ώστε να ψηφίζουν τέτοιο κείμενο.”

Το οποίο κείμενο τι λέει; Πρώτον ότι το δημόσιο στερείται πλέον κάθε ασυλίας και τα περιουσιακά στοιχεία ή έσοδά του μπορούν να κατασχεθούν! Και αυτό αφορά και τα έσοδα από υδρογονάνθρακες, από πάσης φύσεως ορυκτά, από πάσης φύσεως δημόσια περιουσία κλπ. Αλλά μπορούν μέχρι και να συλληφθούν και να κρατηθούν Έλληνες πολίτες αν δεν πληρωθούν τα δάνεια των τοκογλύφων!

Μπορεί να εκδοθεί διεθνές ένταλμα κατά της χώρας. Το ερώτημα είναι πως θα συλληφθούν και θα κρατηθούν; Καλά στο εξωτερικό, μπορούν να συλλάβουν τους πρεσβευτές (με το παρόν άρθρο δεν ισχύει η ασυλία τους τουλάχιστον στις χώρες που δεν απαγορεύεται με υποχρεωτικό νόμο, όπως π.χ. οι ΗΠΑ. Στην Ελλάδα, όμως πως θα συμβεί αυτό αφού η χώρα παραιτήθηκε του δικαιώματος της ασυλίας; Μήπως με «εισαγόμενη» εκτελεστική εξουσία;

Απορείτε; ΓΙΑΤΙ; Όταν ψωνίζατε στα σουπερ μάρκετ αντί για τον μπακάλη της γειτονιάς,  γιατί “πεισθήκατε” ότι σας έκλεβε, όταν θέλατε την «σιγουριά» της δημόσιας θέσης ή της Τράπεζας, όταν θέλατε 2 και 3 αυτοκίνητα στην οικογένεια και μάλιστα 16βάλβιδα, όταν παίρνατε σπίτι με 30 !!!!! χρόνια δάνειο, όταν πηγαίνατε με τις Ρωσίδες χωρίζοντας τις γυναίκες σας, όταν πίνατε malt ουίσκια λες και είχατε στο χωριό σας, όταν τρέφατε μπάκα βάζοντας τους Αλβανούς να δουλεύουν στα χωράφια σας, όταν δεχόσαστε τους λαθρομετανάστες περιμένοντας από το κράτος να λύσει το πρόβλημα και ταυτόχρονα τους εκμεταλλευόσασταν ανίδεοι όπως πάντα από τον νόμο της Σαρίας χωρίς να αναρωτιέστε γιατί στην νότια Ελλάδα ήταν μόνο άνδρες.

Όταν δεν μπορούσατε τουλάχιστον κάθε Σάββατο να ζήσετε χωρίς Τερζή στα μπουζούκια και τσιφτετέλια που μάλιστα ονομάζατε συνέχεια του αρχαιοελληνικού πυρρίχιου χορού, όταν δεν μπορούσαν τα παιδιά σας χωρίς IPhone κατασκευασμένο στα εργοστάσια θανάτου της Κίνας, ενώ οι ίδιοι πλέετε στην ψηφιακή αγραμματοσύνη και ούτε το copy-paste η το δεξί κλικ δεν ξέρετε, ενώ στο facebook έχετε γνώμη περί παντός επιστητού, ενώ στην ζωή σας δεν έχετε διαβάσει πάνω από τρία βιβλία! Όταν ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία και πάει πακέτο με την Κωνσταντινούπολη και το παπαδαριό, όταν τρώτε τροφές αίματος αντί για τροφές δύναμης, όταν έχετε θεό τον μπάφο και για αυτό έχετε κάψει τις συνάψεις σας, αδυνατώντας να διακρίνετε, πόσο μάλλον να κατανοήσετε το οτιδήποτε.

Όταν ψηφίζετε κόμματα πιπιλίζοντας την καραμέλα περί δημοκρατίας στην αρχαία Ελλάδα, ενώ δεν έχετε ιδέα τι στο καλό ήταν η δημοκρατία στην αρχαία Ελλάδα, όταν δεν ξέρετε την διαφορά της λέξεως τυραννία στην αρχαία Ελληνική και στην μαλλιαρή καθομιλουμένη, όταν αγνοείτε τον ορυκτό πλούτο της χώρα σας με την δικαιολογία ότι δεν είστε μεταλλειολόγοι, όταν είστε κομουνιστές και τιμάτε τον Ν.Μπελογιάννη χωρίς να ξέρετε την ιστορία και το βιβλίο του Δ.Μπάτση πόσο μάλλον να το έχετε διαβάσει, όταν δεν ξέρατε την σύμβαση Cooper και ότι έληγε τον Δεκέμβριο του 2010, όταν τρώτε άσπρο ψωμί σιταριού και δεν γνωρίζετε τι ήταν η Ζειά και θεωρείτε κτηνοτροφές την βρώμη το κριθάρι. Όταν θεωρείτε πως το να το παίζετε αγανακτισμένοι στις πλατείες τρώγοντας και πίνοντας, κάνετε επανάσταση και αγοράζοντας δεκάδες κιλά δηλητηριασμένης πατάτας νομίζετε πως συμμετέχετε στην πεμπτουσία της αντίστασης !! Σκέφτομαι, ποιος είναι τότε το κτήνος;

Διαβάζω στο ιντερνέτ αλλά και μια βόλτα στα σκυλάδικα μπορεί να σε πείσει.

(Η βραδιά, όμως, απεδείχθη σοκαριστική. Γιατί ενώ η χώρα καταρρέει είχα την ψευδαίσθηση, ο αφελής, ότι κάτι θα είχε αλλάξει και στα μπουζούκια. Ε, λοιπόν, τα λουλούδια που εκτοξεύθηκαν στα πόδια του τραγουδιστή σχημάτισαν -και δεν υπερβάλλω- ένα λόφο ύψους μισού μέτρου απ’ άκρη σ’ άκρη της πίστας. Για την ακρίβεια, τον λόφο σχημάτισαν κάτι παραλληλόγραμμα φελιζόλ στα οποία τοποθετούνται πλέον τα ημιμαραμένα γαρίφαλα. Όσο δε το κέφι μεγάλωνε, οι λουλουδούδες έκαναν κάτι που πρώτη φορά αντίκρισα. Σχηματίζοντας ουρά από την κουζίνα ώς τα πρώτα τραπέζια, έδιναν ταχύτατα η μία στην άλλη τα φελιζόλ -σαν γραμμή παραγωγής- για να μη χάνεται λεπτό εκτόξευσης από τους μερακλωμένους θαμώνες. Ένας πιτσιρικάς 22-23 ετών μπροστά μου θα πέταξε και 100 τέτοιες ντουζίνες. Μάλιστα έχασε τη λουλουδοβεντέτα από τους απέναντι μεσήλικες, ενώ ο τραγουδιστής διασκέδαζε την αδυναμία του να περπατήσει από τα χιλιάδες φελιζόλ, σχολιάζοντας ανεγκέφαλα, ότι «αυτά είναι τα πραγματικά οδοφράγματα»… Η αρχική μου έκπληξη μετεβλήθη γρήγορα σε αηδία. Κάθε ντάνα φελιζόλ κόστιζε, λέει, 40 ευρώ, αλλά «σου κάνουν καλύτερη τιμή αν πετάξεις πολλές».

Ποιοι είναι αυτοί που ακόμη και σε αυτήν τη συγκυρία πετούν κυριολεκτικώς τα λεφτά τους σε δημόσια θέα, αναρωτήθηκα. Τι δουλειά κάνουν, τι δηλώνουν ότι κερδίζουν και πώς δεν ντρέπονται, ακόμη και τώρα, να επιδεικνύουν τον «πλούτο» τους; Έχει μπει ποτέ εδώ μέσα το ΣΔΟΕ, κόβεται καμιά απόδειξη; Έφυγα με τη θλιβερή σκέψη ότι πιθανώς αξίζουμε τελικά αυτό που περνάμε. «Καρδιά μου μην ανησυχείς» τραγουδούσε ο Αντώνης, όταν έφευγα, αλλά εμένα έκτοτε με στοιχειώνει ο εξής εφιάλτης: Βλέπω την κ. Μέρκελ να εισβάλλει έξαλλη στο μαγαζί, να κλείνει τον γενικό του ρεύματος και αυτούς τους κρετίνους να εξακολουθούν να τραγουδούν μεθυσμένοι το «Μα δεν τελειώσαμε»… )

Όμως τελειώσαμε σαν λαός, σαν άνθρωποι.

Είστε γραφικοί αν εξακολουθείτε να απορείτε και να διαμαρτύρεστε για τα χάλια σας !

Επιτέλους κάντε κάτι! Αν προλάβετε.

terrapapers.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.