Γενική Συνέλευση Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» – Παρουσίαση εκλογικής διακήρυξης



Με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής η επόμενη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη-Τόπος να ζεις» ορίζεται για τις 8 Φεβρουαρίου 2014.

Στη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία εκλογής – ανάδειξης του επικεφαλής της Κίνησης για τις επόμενες δημοτικές εκλογές και θα παρουσιαστεί η εκλογική διακήρυξη.

Καλούμε όλους τους δημότες και τις δημότισσες του Δήμου Κοζάνης να συμμετέχουν οι ίδιοι στη διαδικασία ανάδειξης υποψήφιου Δήμαρχου, μέσα από ανοιχτές, διαφανείς διαδικασίες και μακριά από τις παρασκηνιακές και μικροπολιτικές τακτικές τους παρελθόντος.
 

Οι διαδικασίες για την εκλογή του επικεφαλής θα γίνουν σύμφωνα με τον ψηφισμένο εσωτερικό κανονισμό της Δημοτικής Κίνησης ο οποίος έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα. www.toposnazeis.gr. http://wp.me/PZU6t-qP

 
Πληροφορίες για την Γ.Σ. αλλά και για τις  εγγραφές μελών θα δίνονται στα γραφεία της Κίνησης στην πλατεία Γιολδάση, τις απογευματινές ώρες (18:00 – 20:00) και στα τηλ. 2461301101 & 6947823734.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.