Σάλος από την σύλληψη του π. Αντιπεριφερειάρχη Δ. Μακεδονίας για μεταφορά παράνομων αλλοδαπών – Όλα τα νεότερα



Νεότερες πληροφορίες από τον alphafm.gr:

Ο π. Αντιπεριφερειάρχης από την ομάδα ΔΑΚΗ, από το Άργος Ορεστικό μετέφερε τους τρεις αλλοδαπούς ( 1 νόμιμος και 2 παράνομοι) μέχρι την Μεσοποταμία και στην συνέχεια ημεδαπός από την περιοχή με δικό του φορτηγό πήγε τους 3 αλλοδαπούς στην Πτεριά όπου και εργάστηκαν σε χωράφι του περιφερειακού συμβούλου.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί που βρίσκονταν σε περιπολία στην περιοχή εντόπισαν τον ημεδαπό να μεταφέρει τους αλλοδαπούς οι οποίοι στις ερωτήσεις των αστυνομικών πως έφτασαν στην περιοχή κατέθεσαν πως μέχρι την Μεσοποταμία του έφερε ο περιφερειακός σύμβουλος οπότε η αστυνομία για παράνομη μεταφορά τον συνέλαβε αμέσως κάνοντας κατάσχεση και το Ι.Χ του.

Το πρωί του Σαββάτου οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αντιεισαγγελέα Καστοριάς όπου θα απαγγελθούν και οι κατηγορίες.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που διαθέτει μόνο ο alphafm.gr οι κατηγορίες είναι δυο, παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών και παράνομη απασχόληση.

Η αντιεισαγγελέας αύριο με βάση καταθέσεις και απολογίες θα αποφασίσει επίσημα για τις κατηγορίες που θα απαγγελθούν στον καθένα χωριστά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.