Σύλληψη 37χρονου στην Κοζάνη για πλαστά χαρτονομίσματα



Συνελήφθη χθες τις μεσημβρινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, 37χρονος ημεδαπός για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία ότι άνδρας επιχείρησε να προβεί σε αγορά προϊόντων από πρατήριο υγρών καυσίμων στην πόλη της Κοζάνης, χρησιμοποιώντας ένα πλαστό χαρτονόμισμα των εκατό (100) ευρώ, άμεσα  κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης και ύστερα από αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 37χρονος και συνελήφθη.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκε άλλο ένα πλαστό χαρτονόμισμα της ίδιας αξίας.

Τα πλαστά χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.