Ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό πραγματοποιήθηκε στην Αιανή



Οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΙΑΝΗΣ έδειξαν για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο δίνοντας φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου με τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΥΡΣΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Ο αγώνας διεξήχθη τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 15:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΙΑΝΗΣ. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια θα διατεθούν στην οικογένεια του άτυχου συγχωριανού μας που το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς από φωτιά που ξέσπασε από το αναμμένο τζάκι το απόγευμα τις 16ης Δεκεμβρίου.

Οι παλαίμαχοι της Αιανής ευχαριστούν καταρχάς την ομάδα παλαιμάχων του Πυρσού Γρεβενών που δέχθηκε να συμμετάσχει στον αγώνα στηρίζοντάς και οικονομικά την όλη προσπάθεια, τον σύνδεσμο διαιτητών Κοζάνης για την αφιλοκερδή παρουσία τους στον αγώνα και την αγορά σημαντικού αριθμού εισιτηρίων, τις ομάδες παλαιμάχων Εορδαικού και Λιβαδερού για την συνδρομή τους με την αγορά και τη διάθεση εισιτηρίων, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστο Σάββα που παραβρέθηκε στο αγώνα, την γιατρό Αναστασία Κύρινα καθώς και όλους τους πολίτες που εγκάρδια στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με νίκη των παλαιμάχων Αιανής με 1-0 και σκόρερ τον Γιάννη Καραμανώλα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.