Έξι μετάλλια για την Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo της Ε.ΤΑ.Β.Ε., των κατηγοριών εφήβων – νεανίδων, ανδρών – γυναικών, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιανουάριου 2014, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχές ήταν πολλές και οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να δουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα, ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Ο σύλλογος της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης συμμετείχε με 12 αθλητές και κατάφερε να αποσπάσει 6 μετάλλια – 3 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο. Τα μετάλλια κατέκτησαν οι:

1. Μεχτερίδης Στυλιανός, -68kg ανδρών – Χρυσό μετάλλιο
2. Τεληκωστόγλου Αποστόλης, -80kg ανδρών – Χρυσό μετάλλιο
3.Τσαβδαρίδου Δ.Ελισσάβετ, -63kg νεανίδων – Χρυσό μετάλλιο
4.    Γρίβας Γεώργιος, -63kg εφήβων – Αργυρό μετάλλιο
5.    Καραγκούλας Στέργιος, -78kg εφήβων – Αργυρό μετάλλιο
6.    Καρυπίδου Αναστασία, -49kg νεανίδων – Χάλκινο μετάλλιο

Μία ακόμη καλή προετοιμασία για το Πανελλήνιο του Φεβρουαρίου ετοιμάζει ο σύλλογος της Μακεδονικής Δύναμης το τριήμερο Παρασκευή 24 έως και Κυριακή 26 Ιανουαρίου όπου θα φιλοξενήσει 40 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα. Κύριος στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι, όπως προείπαμε, η βελτίωση της αγωνιστικής ετοιμότητας όλων των αθλητών και από κει και πέρα στοχεύει επίσης στην ανταλλαγή αγωνιστικών τεχνικών καθώς και στην πρόοδο μέσω της αλληλεπίδρασης των διαφορετικών ερεθισμάτων γενικότερα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου της Μακεδονικής Δύναμης συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους, όπως και τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας.

Ματιές στα Σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.