Ραχήλ Μακρή: «Το θέατρο του παραλόγου, με πρωταγωνιστή τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο»



Ανερυθρίαστα ο Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της Συγκυβέρνησης παραδέχεται εγγράφως ότι  μοιράζει εκατομμύρια ευρώ σε αδρανείς τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού για έργα συμβολικής σημασίας.

Την ώρα που η Κυβέρνηση ζητά εισιτήριο στα νοσοκομεία, συνιστά στους πολίτες να μην χρησιμοποιούν τζάκια και ξυλόσομπες παρά το τσουχτερό κρύο και σκοπεύει να αλλάξει για άλλη μια φορά το φορολογικό σύστημα για να απομυζήσει την τελευταία ρανίδα χρήματος από τους Έλληνες πολίτες, δεσμεύει 2.5 εκατομμύρια ευρώ επί 12 χρόνια για το τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα η  με αριθμ. πρωτ. 3890/18.11.13 Ερώτηση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή ανάγκασε τον κύριο Βενιζέλο να παραδεχτεί, μεταξύ άλλων, στο με αριθμ. πρωτ. 21/501/ΑΣ 59441/10.12.2013 έγγραφο του ότι 2.5 εκατομμύρια ευρώ παραμένουν αδρανή από το 2002 σε ειδικό λογαριασμό της κεντρικής τράπεζας της Αλβανίας. Μάλιστα ο βασικός εταίρος του κ. Σαμαρά αρκείτε να χαρακτηρίσει ως υψηλής συμβολικής αξίας το έργο ανέγερσης θεάτρου στην όμορη Χώρα. Κουβέντα δεν αναφέρετε για την προφανή ανικανότητα υλοποίησης του έργου ή εξασφάλισης των οποιοδήποτε αντισταθμιστικών ωφελειών για την Ελλάδα.

Προκειμένου να διερευνηθούν τα ανωτέρω ζητήματα η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή και ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Τέρενς Νικόλαος Κουίκ  των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέθεσαν την με αριθμ πρωτ. 5288/660/9-1-14 Ερώτηση και Αίτηση κατάθεσης Εγγράφων. Είναι καιρός η Συγκυβέρνηση να διασφαλίσει τα χρήματα του Ελληνικού Κράτους που λιμνάζουν στο εξωτερικό και ύστερα να αναζητά ισοδύναμα μέτρα φοροεξοντωτικής πολιτικής.

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.