Πτολεμαΐδα: Καυγάς πολιτών με φιλόζωους – Επενέβη η αστυνομία!



Οι καταγγελίες των πολιτών της Εορδαίας και η διένεξή τους με τους φιλόζωους της πόλης με αφορμή τα αδέσποτα και την κατάσταση που επικρατεί, είχαν ως αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία χθες το μεσημέρι, στο πάρκο της πόλης. Αφορμή ήταν η καταγγελία πολιτών για επιθέσεις από αδέσποτους σκύλους. Φιλόζωοι, από την άλλη, υπερασπίστηκαν τα αδέσποτα, ενώ περίοικοι κατήγγειλαν ότι οι επιθέσεις σκύλων είναι συχνό φαινόμενο στην πόλη και αδέσποτα πλέον συναντάει κανείς συνέχεια στους δρόμους και τα πάρκα.

Η αστυνομία επενέβη για να… χωρίσει τις δύο πλευρές, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε γυναίκα, ένα αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε και προσπάθησε να δαγκώσει ένα ανήλικο παιδί, το οποίο στην προσπάθειά του να αποφύγει το δάγκωμα έπεσε σε ένα αυτοκίνητο, χωρίς να τραυματιστεί. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των φιλοζωικών σωματείων υποστηρίζουν ότι τα 4-5 σκυλιά που δημιουργούν το πρόβλημα, στην αρχή ήταν ήρεμα, αλλά για κάποιους λόγους (πιθανόν μετά από κακοποίηση), άρχισαν να επιτίθενται στους ανθρώπους. Αυτό που μπορεί να γίνει ώστε να δοθεί μια προσωρινή λύση είναι να μεταφερθούν τα αδέσποτα στο κυνοκομείο.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.