Γιορτή των κοινωνικών υπηρεσιών-δομών του Δήμου Κοζάνης



Οι εργαζόμενοι των κοινωνικών υπηρεσιών και των κοινωνικών δομών του Δήμου Κοζάνης, γιόρτασαν στο Αναψυκτήριο του πάρκου Αγίου Δημητρίου, έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές, κάνοντας πλέον θεσμό μια ιδέα που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά.

Σε μια εποχή που οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης καλούνται να σηκώσουν ένα ιδιαίτερα μεγάλο βάρος λόγω των αυξανόμενων κοινωνικών προβλημάτων που η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει, σε μια εποχή που οι κοινωνικές δομές του Δήμου Κοζάνης γίνονται αποδέκτες αυξανόμενων καθημερινά αιτημάτων, η συνάντηση αυτή αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για απολογισμό του προηγούμενου έτους, για ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων για επόμενες δράσεις.

Στη γιορτή συμμετείχαν όλοι οι εργαζόμενοι από:

το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης,
την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας,
το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών,
το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δ.Δ. Υψηλάντη,
το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κοζάνης,
τα προγράμματα Βοήθειας στο Σπίτι,
τα Κέντρα Ανοιχτής Περίθαλψης Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.),  
το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.),
το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών και
τους Παιδικούς Σταθμούς.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο σαξοφωνίστας Αργύρης Γκαγκασούλης, ο Κώστας Μπαλατσούκας και το μουσικό σχήμα ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ.

Αξίζει να αναφερθεί πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των ίδιων των εργαζομένων, οι οποίοι μοιράστηκαν τα έξοδα, ώστε να μην επιβαρυνθεί την αντίστοιχη δαπάνη ο προϋπολογισμός του Δήμου Κοζάνης.

Η συνάντηση αυτή ήρθε να ενισχύσει τη σύνδεση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και δομών του Δήμου Κοζάνης, κάτω από την ομπρέλα μιας ενιαίας και ολοκληρωμένης κοινωνικής πολιτικής προς όφελος του πολίτη και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.