Γ’ Εθνική, 2ος όμιλος: Όλα τα νέα των ομάδων της Δυτικής Μακεδονίας



Χάρης  Αμπατζίδης:  Η Κοζάνη ήξερε τις δυσκολίες

Για τη φετινή πορεία των ερυθρόλευκων, τη μεγάλη προσπάθεια και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λάρισα, αλλά και το επόμενο ματς με τον Οδυσσέα Κορδελιού, μίλησε ο 23χρονος γκολκίπερ.

Παρότι αρχικά ξεκίνησε τη χρονιά ως δεύτερος ιεραρχικά, στην πορεία ο Χάρης Αμπατζίδης πήρε τα γάντια του βασικού και καθιερώθηκε στα δοκάρια της Κοζάνης. Ο 23χρονος υψηλόσωμος τερματοφύλακας, που ακόμα έχει παίξει σε Νάουσα, Ζάκυνθο, Εορδαϊκό και Εθνικό Φιλιππιάδας, ανέφερε με δηλώσεις του στο dokari.gr:

«Είμαστε στενοχωρημένοι από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λάρισα. Παίζαμε εντός, προηγηθήκαμε και χάσαμε με ανατροπή και αυτογκόλ στην παράταση. Έγινε μεγάλη προσπάθεια, αυτό είναι το κέρδος, όπως και η μαζική συμπαράσταση του κόσμου μας. Μας έλειψε η τύχη. Πλέον, θέλουμε να συνεχίσουμε τα τρίποντα στο πρωτάθλημα και μετά τις νίκες με Γρεβενά και Πεντάλοφο να κερδίσουμε και τον Οδυσσέα Κορδελιού εντός. Ο αντίπαλος κάνει καλή πορεία, αλλά τον ξέρουμε, τον αποκλείσαμε στο Κύπελλο. Φαβορί είμαστε εμείς, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο. Θέλουμε καλή αρχή στη νέα χρονιά».

Για να καταλήξει ο Αμπατζίδης: «Η πορεία της Κοζάνης δεν είναι αυτή που θέλαμε, είναι μέτρια. Ωστόσο, ξέραμε από την αρχή τις δυσκολίες, τόσο οικονομικά, όσο και λόγω της παρουσίας της Λάρισας στον όμιλο. Προσπαθούμε για το καλύτερο και δεν πετάμε… λευκή πετσέτα, πάλι βλέπουμε ψηλά και ότι βγει. Θα παλέψουμε για να παίζουμε καλή μπάλα, να έχουμε γεμάτο γήπεδο και μια καλή θέση στην κατάταξη».

Στα αγωνιστικά, για τον κυριακάτικο αγώνα με το Κορδελιό, ο Βασίλης Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βασίλιεβιτς και Στεργιόπουλο και στους τραυματίες Τραυλό και Προβίδα.

Αρχή με Κοσμίδη ο Πυρσός Γρεβενών

Οι πράσινοι του Πέτρου Τσούκλη απέκτησαν τον πρώην τερματοφύλακα του Κάστορα, θωρακίζοντας την εστία. Δεν αργεί η δεύτερη προσθήκη, που θα αφορά στόπερ από τη Football League.
Η πρώτη μεταγραφή του Πυρσού Γρεβενών είναι γεγονός , αφού η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας απέκτησε τον 23χρονο γκολκίπερ του Κάστορα, Γρηγόρη Κοσμίδη. Ο Κοσμίδης, που σμίγει ξανά με τον Πέτρο Τσούκλη, έχει παίξει ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καστοριά, Καλλονή, Κόρινθο και Αναγέννηση Καρδίτσας. Παράλληλα, κινητικότητα υπάρχει για τη δεύτερη προσθήκη, που πιθανότατα θα είναι στόπερ από θεσσαλική ομάδα της Football League και θα πλαισιώσει τον Στέφανο Σκέντο. Τέλος, για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Πενταλόφου δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Τσούκλη, αφού γυρνά από τιμωρία και ο Θεοχαράκης.

Με Παπαδόπουλο στον πάγκο η Καστοριά…

Με τον Μίμη Παπαδόπουλο στον πάγκο θα παραταχθεί την Κυριακή η Καστοριά απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε στους παίκτες λόγω Πρωτοχρονιάς, σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις για να συνεχιστεί η προετοιμασία τους ενόψει Οικονόμου. Στο εν λόγω παιχνίδι, ο Μίμης Παπαδόπουλος θα είναι αυτός που θα «καθοδηγήσει» τους «γουναράδες», αντικαθιστώντας προσωρινά τον Κορμαρή που παραιτήθηκε. Η αναζήτηση του επόμενου προπονητή συνεχίζεται και στις αρχές της νέας εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις με τον νέο «εκλεκτό».

Οι διαιτητές του 2ου ομίλου

Την Τρίτη (31/1) ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Αναλυτικά:
Κοζάνη – Οδυσσέας Κορδελιού
Βρέσκας, Γιάντσης (Ημαθίας), Κεσίσογλου (Πέλλας)
Κάστορας – Δόξα Κρανούλας
Τσιμεντερίδης, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης (Κοζάνης)
Δόξα Πενταλόφου – Πυρσός Γρεβενών
Οικονόμου, Διαμαντής, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Καστοριά
Συμεωνίδης, Κυφός, Καράμπουλας (Πιερίας)
Πρέβεζα – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Μουχλιανίτης, Βλάσσης, Γραικός (Κέρκυρας)
ΑΕΛ – Όλυμπος Κέρκυρας
Ρούσης, Τριάντος, Κόκκαλης (Θεσσαλίας)
Εθνικός Φιλιππιάδας – Καμπανιακός
Παπαδόπουλος, Γκαβέρας, Κότσα (Αχαΐας)

Βαθμολογία
Λάρισα 27
Τσαριτσάνη 25
Καστοριά 22
Εθνικός Φιλιππιάδας 18
Κορδελιό 17
Καμπανιακός 17
Κοζάνη16
Θεσπρωτός 15
Πυρσός Γρεβενών 14
Δόξα Πενταλόφου 13
Όλυμπος Κέρκυρας 13
Δόξα Κρανούλας 9
Κεραυνός Θεσπρωτικού 7
Πρέβεζα 7
ΑΟ Κάστωρ 6
Τηλυκράτης Λευκάδας αποχώρησε
Πρέβεζα  – Κεραυνός Θεσπρωτικού

Λάρισα  – Όλυμπος Κέρκυρας

Θεόφιλος Ψυχογιός

matiesstasport.blogspot.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.