Φωτογραφία Γρεβενιώτη φωτογράφου στις καλύτερες φωτογραφίες του National Geographic



H φωτογραφία του Αγοραστού Παπατσάνη επιλέχτηκε από του editors του National Geographic, ανάμεσα στις 12 καλύτερες φωτογραφίες του Daily Dozen  από ένα σύνολο 7041 φωτογραφιών από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μία φοβερή φωτογραφία που απεικονίζει τα μανιτάρια Oudemansiella mucida κάτω από τη βροχή, στη περιοχή των Γρεβενών.

Η φωτογραφία έγινε με τη Nikon D700 στην εστιακή απόσταση των 150mm (ISO 200, ταχύτητα κλείστρου 1/2 δευτ., διάφραγμα f22).

Σε περίπτωση που θα θέλατε να δείτε δημοσιευμένη αυτή την υπέροχη φωτογραφία στο National Geographic, δεν έχετε παρά να την ψηφίσετε στη σελίδα του National Geographic.

Λίγα λόγια για τον φωτογράφο

Ο Αγοραστός Παπατσάνης γεννήθηκε το 1977 στη Δεσκάτη των Γρεβενών. Εργάζεται ως φωτογράφος με έδρα τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε να φωτογραφίζει μανιτάρια το 2000. Έχει αποσπάσει 3 βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς τα τελευταία δύο χρόνια

pttl.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.