Το Επιμελητήριο καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση «CONSTRUCTIONS» στα Τίρανα της Αλβανίας



Το Εμπορικό κ Βιομηχανικό Επιμελητήριο καλεί τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατασκευών να δηλώσουν συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση “CONSTRUCTIONS” που θα πραγματοποιηθεί από 28 έως 30 Μαρτίου 2014, στο Palace of Congresses and International Center of Culture  στα Τίρανα της Αλβανίας.
 
Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τουλάχιστον 7 με 10 επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος, το Επιμελητήριο θα προβεί στην εκμίσθωση ενιαίου περιπτέρου στο οποίο θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Η έκθεση, με κατηγορίες εκθεμάτων που περιλαμβάνουν από αδρανή υλικά έως αυτοματισμούς κτιρίων, βερνίκια και έπιπλα μπάνιου – κουζίνας, τεχνολογία και εφαρμογές που αφορούν όλο τον τομέα των κατασκευών, θα γίνει και φέτος πόλος έλξης για πλήθος κατασκευαστικών – τεχνικών εταιριών, μηχανολόγους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, εμπόρους δομικών υλικών αλλά και απλούς επισκέπτες.
    
Παράλληλα, με την ευκαιρία της εν λόγω έκθεσης, θα διοργανωθεί Επιχειρηματική Αποστολή στην οποία μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις – μέλη που δεν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εκθέτες, αλλά να επισκεφθούν την έκθεση.

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που ενδιαφέρονται:

α)  Να συμμετάσχουν στην Έκθεση ή
β) να λάβουν μέρος στην Επιχειρηματική Αποστολή,
να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου το αργότερο έως την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, και στο τηλέφωνο 24610 41693.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.