ΕΛΜΕ Κοζάνης: Αναβολή της τρίωρης στάσης εργασίας της Δευτέρας



Την  Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 11:00 πμ είχε προγραμματιστεί συνάντηση σχολικού συμβούλου και διευθυντών σχολείων της Δ.Ε. Κοζάνης στο 8ο Γυμνάσιο Κοζάνης, με θέμα την επιμόρφωση των διευθυντών σχετικά με την διαδικασία της αξιολόγησης σχολικών μονάδων.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κοζάνης για την συγκεκριμένη επιμόρφωση-αξιολόγηση είχε κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας (11πμ-2μμ) την Δευτέρα 27/1 και καλούσε  όλους τους συναδέλφους σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το 8ο Γυμνάσιο Κοζάνης και  τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να μη συμμετέχουν στην ενημέρωση του σχολικού συμβούλου  .

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Κοζάνης μόλις σήμερα Κυριακή 26-1-2014 πληροφορήθηκε για την προσωρινή ματαίωση της επιμόρφωσης και για τον λόγο αυτό αναβάλει την τρίωρη στάση εργασίας που είχε προκηρύξει για την επόμενη επιμόρφωση και όποτε αυτή προσδιοριστεί να υλοποιηθεί.   Παρακαλούμε τους Διευθυντές να ενημερώσουν άμεσα τους συναδέλφους.
 
Συνάδελφοι  πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουμε τα σχέδια του Υπουργείου, το οποίο δεν έχουμε την αυταπάτη ότι θα παραιτηθεί της υλοποίησής τους. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα παρεμβαίνει με ανάλογο τρόπο σε κάθε προσπάθεια από τους σχολικούς συμβούλους και τα στελέχη εκπαίδευσης για ενημέρωση των Διευθυντών.

Η αξιοπρέπειά μας δεν διαπραγματεύεται.

To Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.