Ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Κοζάνης «Λιοντάρια» κατά της Αστυνομίας



Σήμερα,για ακόμα μια φορά η ελληνική αστυνομία φρόντισε να δείξει την τρομοκρατική της στάση απέναντι σε άτομα που μόνο κακό δεν θέλουν να κάνουν με την παρουσία τους στο γήπεδο. Συγκεκριμένα,άτομα τους συνδέσμου μας δέχθηκαν απειλές αλλά και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς από τις αστυνομικές δυνάμεις τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και μετά την λήξη.

Σίγουρα είναι προφανές πως κάποιοι έχουν ενοχληθεί καθώς κανείς δεν αμφισβητεί κανείς πλέον την ανεπάρκεια της αστυνομίας στο γήπεδο(γεγονός που αποδείχθηκε στον αγώνα με την Λάρισα όπου οι πραγματικοί χούλιγκανς πέρασαν στο γήπεδο πέτρες φωτοβολίδες πιστόλι και επιτέθηκαν ανενόχλητοι σε πατεράδες με μικρά παιδιά καθώς και σε άτομα που το μόνο που κάνανε ήταν να φωνάζουν για την Κοζάνη).

Τέτοιες φασίζουσες συμπεριφορές,με αποκορύφωμα την κράτηση στοιχείων από μέλη του συνδέσμου μας,παραπέμπουν σε άλλες χουντικές εποχές και προκαλούν την μεγάλη μας αγανάκτηση. Τα λιοντάρια ως επίσημος σύνδεσμος της ομάδας προειδοποιεί τους υπεύθυνους πως θα λάβει κάθε νόμιμο μέτρο σε περίπτωση που συμβεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό, ενώ επίσης τονίζει πως κάθε Κυριακή θα συνεχίσει με περισσότερο παλμό να φωνάζει για την Κοζάνη μας και δεν πρόκειται κανείς να τον απομακρύνει από το γήπεδο.

Τέλος,στο αγωνιστικό κομμάτι αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας και ευχόμαστε η ομάδα να συνεχίζει να μας χαρίζει τέτοιες νίκες με μεγάλα σκορ. Ευχαριστούμε και τον Ηλία Τσικόπουλο για την αφιέρωση του πρώτου γκολ ενέργεια που φανερώνει σε πολλούς ότι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του γηπέδου που είναι οι ποδοσφαιριστές αναγνωρίζουν την αληθινή και ανιδιοτελή αγάπη μας για την ΚΟΖΑΝΑΡΑ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.