Ανακοίνωση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές από την Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας



Με την υπ`αρίθμ. 266/2013 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.ΤΗ.Π. αποφασίστηκε να δοθεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ παράταση , ως την 31 Ιανουαρίου 2014, ώστε να εξοφληθούν οι ληξιπρόθεσμες δόσεις , για οφειλές κατανάλωσης Θερμικής Ενέργειας προηγούμενης περιόδου 2012-2013, που είναι σε διακανονισμό.

Επειδή οι διακανονισμοί σε μεγάλο ποσοστό ΔΕΝ τηρούνται, με αποτέλεσμα οι ανείσπρακτες οφειλές να ανέρχονται σε 112.752,41 ευρώ και οι ληξιπρόθεσμες δόσεις σε 48.279,26 ευρώ, πληροφορούμε τους καταναλωτές μας ότι σε περίπτωση μη εξόφλησης και μετά την νέα παράταση:

– σε μονοκατοικίες ή σε πολυκατοικίες με συνολική οφειλή θα διακοπεί η παροχή θερμικής ενέργειας,
– σε πολυκατοικίες με ατομικές οφειλές ενοίκων θα ασκηθούν ένδικα μέσα, προκειμένου να προστατευθούν οι υπόλοιποι συνεπείς ένοικοι της οικοδομής.

Η ΔΕΤΗΠ κατέβαλε κάθε προσπάθεια, ώστε να προστατεύσει τους καταναλωτές και να παρέχει θερμότητα σε όλες τις οικογένειες της πόλης.

Παρακαλούμε τους καταναλωτές μας να εξοφλούν εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς τηλεθέρμανσης , ώστε να στηρίξουν με την συνέπειά τους το αγαθό της φθηνής και καθαρής θέρμανσης της πόλης μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.