«Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλληλεγγύης» από την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης



Το «Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλληλεγγύης», θα τοποθετήσουν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (μπροστά στην κεντρική είσοδο του Δημαρχείου), η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Δίκτυο Εθελοντικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης, με στόχο να ενισχύσουν οικογένειες που πραγματικά χρήζουν βοήθειας κυρίως από τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για μια αξιοπρεπή διαβίωση. Τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία θα πλαισιώσουν ωδεία της πόλης μας με πολύ μουσική και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Την έναρξη θα κάνει το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης στις 10:00 π.μ. με το κουαρτέτο σαξοφώνων, «Sax Gourmet» υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του καθηγητή τους, Δημήτρη Τσέλιου. Συμμετέχουν: Νατάσσα Καραγκούνη-σοπράνο, σαξόφωνο, Μιχάλης Χαϊντούτης άλτο σαξόφωνο, Δημήτρης Τσέλιος-τενόρο σαξόφωνο, Θάνος Τσαλκιτζίδης-βαρύτονο σαξόφωνο. Επίσης στη  1 το μεσημέρι θα εμφανιστούν τα σύνολα από το «MusicArt-Νέο Ωδείο Κοζάνης».  

Καλούνται οι πολίτες και οι φορείς της Κοζάνης, αλλά και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών να ενισχύσουν αυτή την πρωτοβουλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.