Κοζάνη: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με την συμμετοχή της Μικρής Ορχήστρας, της Ορχήστρας Δωματίου και της Συμφωνικής Ορχήστρας



Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με την συμμετοχή της Μικρής Ορχήστρας, της Ορχήστρας Δωματίου και της Συμφωνικής Ορχήστρας, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 20.30 μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης.

Την συναυλία θα διευθύνει ο κ. Δημήτρης Κτιστάκης.

Η Μικρή Ορχήστρα, η Ορχήστρα Δωματίου, το κουαρτέτο σαξοφώνου «Sax Gourmet» και η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης με τη συμμετοχή μαθητών του τμήματος μονωδίας και σολίστ στην κιθάρα την Ελένη Τσιλιπάκου και στο πιάνο τους Απόστολο Αλεξίου και Γιώργο Τζούκα, θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και γνωστές μελωδίες από τη δεκαετία του ’50 και ’60, επεξεργασμένες για σύνολο εγχόρδων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το γνωστό έργο «Asturias» για κιθάρα και ορχήστρα, έργα κλασικών μουσουργών: «Tritsch Tratsch Polka»  Johann Strauss, «Pavane» G. Faure.

Επίσης στη φετινή συναυλία η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης θα παρουσιάσει το έργο του Camille Saint-Saëns “Carnival of the animals” για δυο πιάνα και ορχήστρα.  Πρόκειται για μια συνεργασία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης με το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, στην οποία Σολίστ στο πιάνο είναι οι Διευθυντές των δύο Ωδείων. Η ίδια συναυλία θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2014.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.