Βραβεία του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας για τα προγράμματα Erasmus



Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για τη διάκριση που πέτυχε το ίδρυμα στο πλαίσιο επετειακής εκδήλωσης για τα Εντατικά Προγράμματα ERASMUS (Erasmus Intensive Programmes, ΙΡs) που ανέπτυξαν τα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας στο διάστημα των τελευταίων εφτά χρόνων (2007-2013). Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ)
–ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ – τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας απέσπασε 2 βραβεία:

Το  1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και 3ο  ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ για το συντονισμό του Εντατικού Προγράμματος ERASMUS με τίτλο:“People and Space in the Βorderland of Western Macedonia: tracing historical, social and intercultural features” <P.S.BoWMa>

(Άνθρωποι και Χώρος στη Δυτική Μακεδονία: ανιχνεύοντας ιστορικά, κοινωνικά και διαπολιτισμικά χαρακτηριστικά) www.eled.uowm.gr/ip.
Συντονιστές του Προγράμματος P.S.BoWMa ήταν η Κατερίνα Δημητριάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  (Ακαδ. Έτη 2009-10 και 2010-11, υλοποίηση στη Φλώρινα) και ο Ιωάννης Ζιώγας, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Εικαστικών Και Εφαρμοσμένων Τεχνών (Ακαδ. Έτος 2011-12, υλοποίηση στο Leeuwarden – Ολλανδία).

Στο Πρόγραμμα συμμετείχαν ως εταίροι τα Πανεπιστήμια:
– NHL University (Noordeldijke Hogeschool Leeuwarden), THE NETHERLANDS (http://www.nhl.nl),
– University of Ljubljana, SLOVENIA (http://www.uni-lj.si),
– Cyprus University of Technology, Lemessos, CYPRUS (http://www.cut.ac.cy)
– St. Mary’s University College, Belfast, UNITED KINGDOM  (http://www.stmarys-belfast.ac.uk).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.