Νέο Δ.Σ. του του Σωματείου Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια



Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Σωματείου Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια και πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του νέου ΔΣ. Σε αυτήν την εκλογική μάχη αναμετρηθήκαμε με την μοιρολατρία , την απαισιοδοξία και την απογοήτευση που επικρατεί στους εργαζόμενους. Παρά το αρνητικό κλίμα που διαμορφώθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα η συμμετοχή κυμάνθηκε σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Το νέο Δ.Σ θα ακολουθήσει πιστά τις αποφάσεις της πρόσφατης εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του σωματείου μας έτσι όπως τα ιεράρχησε.

1.Υπογραφή Σ.Σ.Ε για τους οκταμηνίτες  και για τους εργαζόμενους στις εργολαβίες ,έχοντας ως βάση τη σύμβαση της ΓΕΝΟΠ. Να διευκρινίσουμε ότι αυτό  το θέτουμε στη λογική της ενιοποίησης των συμφερόντων όλων των εργαζόμενων και των οικογενειών τους.

2. Κατάργηση του δουλεμπορίου , που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη διεκδίκηση της μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους.

3.Ενταξη όλου του προσωπικού άσχετα με ποια εργασιακή σχέση εργάζονται, σε κοινά συνδικάτα και στη ΓΕΝΟΠ.
       
4.Αγώνας  όλων των εργαζομένων ενάντια στην απελευθέρωση αγοράς ενέργειας  και την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση που σχεδιάζεται να ολοκληρωθεί άμεσα με βάση την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου.

Παλεύουμε για ΔΕΗ στην υπηρεσία του λαού, ενταγμένη σε έναν κρατικό φορέα ενέργειας.

Στα παραπάνω δεσμεύετε το νέο Δ.Σ ότι θα αποτελούν την προετοιμασία του αγώνων που θα προσπαθήσει να οργανώσει το αμέσως προσεχώς διάστημα τους αγώνες και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, αποφασιστικά σπάζοντας το κλίμα της μοιρολατρίας, του συμβιβασμού και της τρομοκρατίας, να μαζικοποιήσουν το Σ.Ε.Ε.ΕΝ γιατί αποτελεί το μοναδικό ταξικό συνδικάτο στο ενεργειακό λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας.

Το νέο Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.ΕΝ

Πρόεδρος: Ταταρίδης Πέτρος

Γ.Γ: Μουμουλίδης Γιώργος

Αντιπρόεδρος: Ψωμιάδης Γιάννης

Αναπληρωτής Γ.Γ: Σουρουτζής Βασίλης

Ταμίας: Κήλη Φωτεινή

Μέλη: Αλλάν Αχμάντ
Αντωναρίδης Ιωάννης
Βογιατζής Μανώλης
Βόμβας Κωνσταντίνος
Δωμαράκης Χρήστος
Καλαιτζίδης Γεώργιος
Καλαιτζόπουλος Ιορδάνης
Μουμουλίδης Γιώργος
Μωυσιάδης Σταύρος
Χατζηκωνσταντίνου Κώστας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.