Έρανος σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα από γνωστή εταιρία καλλυντικών



Η Εταιρία Καλλυντικών Avon Cosmetics Ελλάδας, στο πλαίσιο οργάνωσης Φιλανθρωπικών εκδηλώσεων σε περιοχές της χώρας μας με στόχο την ενεργοποίηση και συμμετοχή των πολιτών οργανώνει έρανο για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην Κοζάνη ( 9 – 11/12) και στην Πτολεμαΐδα (12 – 14/12) υποστηρίζοντας τους συλλόγους Καρκινοπαθών των δύο πόλεων.

Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (φαρμακείου)από τους συνεργάτες και φίλους της εταιρίας μας.
Οι πολίτες θα ενημερώνονται αναλυτικά με λίστα προϊόντων από stand της εταιρίας μας που θα βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης και στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαΐδας αντίστοιχα.

Παράλληλα, θα υπάρχει ενημέρωση στους Δημότες και για το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Εταιρίας μας, το οποίο εκφράζεται μέσα από την Εκστρατεία της Avon ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού και στοχεύει στην ενίσχυση προγραμμάτων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας αλλά και της Εκστρατείας ενάντια στην Ενδοοικογενειακή Βία.

Η Avon είναι πάνω από όλα οι άνθρωποι της, οι συνεργάτες, οι πελάτες και οι φίλοι. Και αυτές τις ημέρες χρειαζόμαστε περισσότερο ο ένας τον άλλο με μια κίνηση αγάπης και φροντίδας.

Όσον αφορά την Κοζάνη, η λίστα με τα προϊόντα που έχουν ανάγκη 180 οικογένειες που στηρίζει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης θα  είναι διαθέσιμη στα σταντ της Avon που θα βρείτε στην Κεντρική Πλατεία από τις 9 – 11/12  .  Εκεί θα σας ενημερώσουν οι συνεργάτες μας για τις ανάγκες που υπάρχουν και για το που μπορείτε να παραδώσετε τα είδη αυτά. Το ελάχιστο είναι αρκετό.

Με εκτίμηση,

Παυλίνα Κωνσταντάρα
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Avon Cosmetics Ελλάδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.