Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη φορά στην Κοζάνη το «Moda Show» του Γιάννη Σισμανίδη!



– Έκλεψαν την παράσταση οι «Άγγελοι του Γιάννη»
– Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο Daluz
– Άκρως επιτυχημένη η βραδιά

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Club Daluz η επίδειξη μόδας του Γιάννη Σισμανίδη.

Το ενδιαφέρον του κόσμου και η προσέλευσή του, ήταν η επιβεβαίωση της επιτυχίας!

Με τεράστια προσωπική δουλειά του ιδίου και του επιτελείου του, η επιτυχία της επίδειξης του Moda Show ήταν δεδομένη μιας και ο ίδιος γνωρίζει καλά τη συνταγή της επιτυχίας μίας τέτοιας εκδήλωσης.

Ο ίδιος δήλωσε:

«ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ Μ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑTΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟ ΖΗΜΑΡΑ, KOZANILIFE.GR ΑΡΓΥΡΩ ΖΙΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ CLUB DALUZ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ.»

Όλη η κάλυψη της βραδιάς (Φωτογραφίες και Βίντεο) έγινε από το Studio Kaplanoglou.

Να αναφέρουμε πως τα ρούχα της επίδειξης ήταν από το κατάστημα Miss Amaze, τα παπούτσια από τα καταστήματα Miss Nitro και Anteos Shoes των αδερφών Ζιάμπρα, οι γούνες από τα καταστήματα Filimegas Furs, τα εσώρουχα και οι πυτζάμες από το κατάστημα Prive, τα νυφικά από το κατάστημα Heaven’s Wedding, οι ανθοδέσμες από το ανθοπωλείο Amaryllis, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα από το Ηλεκτρονικοτσιγαράδικο Κοζάνης και η διακόσμηση του Daluz από το κατάστημα Καρατουλιώτη.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το Moda Show στο Daluz μέσα από τον φακό του Studio Kaplanoglou. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το βίντεο με ολόκληρη την επίδειξη.

{gallery}modadaluz1{/gallery}

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.