Επίσκεψη της Ενωτικής Κίνησης Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας



Το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας  επισκέφθηκε  αντιπροσωπεία της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ την Τρίτη  03-12-2013 έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις, τόσο με τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ι  Δρ. Ασημόπουλο Νικόλαο, όσο και με τους συναδέλφους Οικονομολόγους εργαζόμενους στο Ίδρυμα.  Ο  Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι Δρ. Ασημόπουλος Νικόλαος, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για το  σημαντικό επιστημονικό έργο που επιτελείται, τα προβλήματα του Ιδρύματος,  τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς-Σπουδαστές και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός της επιβεβλημένης πλέον συνεργασίας που πρέπει να αναπτυχθεί μεταξύ του επιμελητήριου και του ΤΕΙ  έτσι ώστε η επιστημονική γνώση που παράγεται να διοχετεύεται συστηματικά στην τοπική επιχειρηματικότητα και γενικότερα στην κοινωνία.

Από την πλευρά της η Ενωτική Κίνηση  δεσμεύτηκε πως μέσα από τη νέα διοίκηση που θα προκύψει, θα τεθεί σε πρώτη προτεραιότητα  η δημιουργία πλέον μόνιμων και σταθερών δεσμών του Οικονομικού Επιμελητήριου με το ΤΕΙ προς όφελος και των δυο φορέων, των μελών τους και πολύ περισσότερο προς όφελος της περιφερειακής οικονομίας καθώς και της κοινωνίας. Τέλος, πραγματοποιήθηκε επαφή με Οικονομολόγους εργαζόμενους στο Ίδρυμα, όπου δόθηκε η δυνατότητα στους συναδέλφους να διατυπώσουν  προβληματισμούς και τις ενδεχόμενες λύσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν με τη συνδρομή  και τη στήριξη του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.