21 Θαλασσινά μαγειρέματα στη λαδόκολλα – Η πιο νόστιμη Νηστεία από τον Θαλάσσιο Κόσμο



Γεύσεις από σπίτι… Εύκολα, γρήγορα, υγιεινά.

“Για να παρασκευάσουμε τα φαγητά του Θαλάσσιου Κόσμου στη λαδόκολλα, «βουτήξαμε» στο βάθος του χρόνου και στη γνώση της παράδοσης. Σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τις γεύσεις που ετοιμάσαμε για εσάς, γιατί πριν τα βγάλουμε στην αγορά, πήραμε την έγκριση των μητέρων και των γιαγιάδων  μας! Αν τηρήσετε τις οδηγίες ψησίματος, όλοι θα ζηλεύουν την τεχνική σας”.

Κωνσταντίνος Βασάλος – Σεφ

Σκέψη και επιθυμία χρόνων ήταν για το Θαλάσσιο Κόσμο να κλείσει τα άριστης ποιότητας φρεσκοκατεψυγμένα αλιεύματά του στη λαδόκολλα.

Την ευρέως γνωστή ποιότητα των θαλασσινών μας φέρνουμε και πάλι κοντά σας με συνταγές ελληνικής κουζίνας στη λαδόκολλα, επιμελημένες από τον διακεκριμένο σεφ Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η ποιότητα συναντά τον πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος που υποκαθιστά την μαγειρική στον ατμό αλλά και την παραδοσιακή γάστρα . Το μαγείρεμα στη λαδόκολλα σε συνεργασία με τον ατμό συγκρατούν όλα τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού, προσφέροντας νόστιμα και υγιεινά πιάτα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, η οποία παραμένει ακλόνητη στις αξίες της, χωρίς όμως να χάνει το διαχρονικό της πνεύμα!

Απολαύστε τους νέους διατροφικούς θησαυρούς του Θαλάσσιου Κόσμου, που δεν σταματά να φροντίζει και να σκέφτεται τη δική σας γαστρονομική ευτυχία!

– Πέρκα Μπριάμ
– Μπακαλιάρος Πηλιορείτικος
– Μπακαλιάρος «αλά πολίτα»
– Μεσογειακά φιλετάκια Μπακαλιάρου
– Μυδοπλίγουρο
– Σκαθάρι πλακί
– Γαλέος με πατάτες
– Σαλάχι με πατάτες
– Χταπόδι Στιφάδο

Και άλλες 12 υπέροχες θαλασσινές νοστιμιές σας περιμένουν στα καταστήματα  Θαλάσσιος Κόσμος!

xx234242

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.