Συλλήψεις φοιγόποινων στην Πτολεμαΐδα



Χθες τις μεσημβρινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 22 και 28 χρονών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν  καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 22χρονου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, α) του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, β) του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης και γ) του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών,  ενώ σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολύγυρου Χαλκιδικής, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Την 05-11-2013 τις πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν 53χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 53χρονου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις ΚΟΚ και κλοπές. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται μία απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί για κλοπή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, πράξη που έλαβε χώρα στη Βεγόρα Φλώρινας τον Ιούνιο του 2007.

Ο  συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.