Προσλήψεις στη ΔΕΗ: 120 θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας



Σε νέες προσλήψεις προσωπικού για κάλυψη εποχικών αναγκών της επιχείρησης, προχωράει η ΔΕΗ, στην περιοχή. Ειδικότερα, τo ΛΚΔΜ προχωράει στην πρόσληψη 120 εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για 60 ημερομίσθια, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Μονάδων, στη Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν μέχρι 04.12.2013 και ώρα 16.00 στη Γραμματεία του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του ΛΚΔΜ  23ο Χιλ. Κοζάνης- Πτολ/δος, την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.

Η ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση διανέμεται από τη Γραμματεία του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού στην ανωτέρω Διεύθυνση.

4 θέσεις Εργατών στον ΥΗΣ Πολυφύτου

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού τεσσάρων (4) Εργατών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για απασχόληση που δεν θα υπερβαίνει τα εξήντα (60) ημερομίσθια και που θα πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε εντός δωδεκαμήνου, για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών στον ΥΗΣ Πολυφύτου, σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας. Ημερομηνία λήξης υποβολής Αιτήσεων η 26/11/2013.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.