Σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο Καρυοχώρι



Χθες το μεσημέρι στο Καρυοχώρι Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς (51, 36 και 22 χρονών) για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του 51χρονου, όπου βρέθηκαν  εφτά (7) κυτία και έντεκα (11) αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν σπόρους κάνναβης, συνολικού βάρους 185,1 γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 22χρονου, κατελήφθησαν ο 22χρονος και  ο 36χρονος να κατέχουν από κοινού προς χρήση, μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία περιέχουσα μικροποσότητα κάνναβης, ενώ συνεχιζόμενης της έρευνας βρέθηκαν επιπλέον, μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία περιέχουσα μικροποσότητα κάνναβης και δύο συσκευές καπνίσματος (πίπες).

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες και οι συσκευές καπνίσματος κατασχέθηκαν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.