Κοζάνη Τόπος να ζεις: Συζήτηση στο στέκι μας με θέμα: «Η υγεία στην Δυτ. Μακεδονίας – Υγεία και τοπική αυτοδιοίκηση»



Την Πέμπτη 7/11/2013 στις 20:30 στο στέκι της Δημοτικής Κίνησης στην πλατεία Γιολδάση θα γίνει συζήτηση – διάλογος για το θέμα της υγείας.

Στα πλαίσια των θεματικών συζητήσεων που ξεκινά η Δημοτική Κίνηση για δημοτικά και τοπικά ζητήματα, καλούνται όλοι οι πολίτες αλλά και οι τοπικοί φορείς σε έναν ουσιαστικό διάλογο, για τα ζητήματα της υγείας στην περιοχή μας, αλλά και για την εμπλοκή των Δήμων στα θέματα της υγείας.

Αυτή την περίοδο όλοι μας βιώνουμε με επώδυνο τρόπο όχι μόνο τις δραματικές συνέπειες από την ανεξέλεγκτη ανεργία και την φτώχεια αλλά και την συνεχή υποβάθμιση όλου του δημόσιου συστήματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και κοινωνικής φροντίδας. Για το λόγο αυτό απαιτείται σοβαρός διάλογος με τεκμηριωμένες θέσεις. Στόχος να συζητηθεί το τόσο σοβαρό θέμα της υγείας και να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα μακριά από τις λογικές του λαϊκισμού και του τοπικισμού

Εισηγήτρια θα είναι η Λίτσα Παπαδοπούλου, μέλος της Δημοτικής Κίνησης και εργαζομένη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Η Συντονιστική Επιτροπή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.