Κοζάνη: Κλοπή αποτράπηκε από τροχαίο!



Μετά από τρακάρισμα ο οδηγός του ενός οχήματος κατέβηκε για να ανταλλάξει στοιχεία με τους επιβαίνοντες του άλλου οχήματος, όταν τους είδε να… φεύγουν τρέχοντας – Αποκαλύφθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί.

Τα έχασε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που συγκρούστηκε έξω από το Δρέπανο Κοζάνης με ένα τζιπ μάρκας Suzuki που έκανε απότομη αναστροφή, όταν είδε να βγαίνουν από μέσα τρεις άνδρες. Αρχικά φοβήθηκε ότι θα του επιτίθονταν, αλλά η έκπληξή του έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν τους είδε να… φεύγουν τρέχοντας!

Ο οδηγός από την περιοχή Λιβερά είχε βγει από το αυτοκίνητό του και πλησίαζε προς το τζιπ για να ανταλλάξει στοιχεία με τον οδηγό για τις ασφαλιστικές εταιρείες, όταν οι πόρτες άνοιξαν και βγήκαν αναστατωμένοι τρεις άγνωστοι που δεν μιλούσαν ελληνικά, οι οποίοι άρχισαν να τρέχουν με κατεύθυνση προς το βουνό εγκαταλείποντας το όχημά τους!

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν και διαπίστωσαν ότι το Suzuki ανήκε σε έναν Έλληνα από την Κοζάνη. Όταν τον αναζήτησαν, τον βρήκαν στο σπίτι του και έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε ότι το αυτοκίνητό του είχε κλαπεί! Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από το τζιπ και οι αστυνομικοί προσπαθούν από αυτά να εντοπίσουν τους δράστες της κλοπής, οι οποίοι είχαν γίνει άφαντοι.

protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.