Π. Κουκουλόπουλος: Θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης



Θετική ήταν η εξέλιξη των ζητημάτων που είχε θέσει η ηγεσία και οι εκπρόσωποι των αστυνομικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κοζάνη στο βουλευτή ΠΑΣΟΚ της Π.Ε. Κοζάνης Πάρι Κουκουλόπουλο στη συνάντηση που είχαν στις 12 Οκτωβρίου.
    
Συγκεκριμένα, στη συνάντηση που είχε χθες ο κ. Κουκουλόπουλος με τον Υπουργό Άμυνας κ. Αβραμόπουλο, δόθηκε εντολή για την άμεση προώθηση της παραχώρησης μέρους του στρατοπέδου Μακεδονομάχων προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης.
    
Σε συνάντηση με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παπαγιαννόπουλο βρέθηκε λύση τόσο για την προμήθεια του προσωπικού εξοπλισμού που χρειάζονται οι αστυνομικοί υπάλληλοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, όσο και για τη σύνδεση του κτιρίου του Αστυνομικού Μεγάρου με την τηλεθέρμανση Κοζάνης.
    
Επίσης, προχώρησε η διαδικασία παραχώρησης οχημάτων από τον ΟΔΔΥ και πολύ σύντομα πρόκειται να παραδοθούν τα πρώτα δύο.
    
Σε ό,τι αφορά τα γενικότερα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των Ελλήνων αστυνομικών, υπήρξε προχθές συνάντηση της ΠΟΑΣΥ με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά μετά την ολοκλήρωση της.
    
Από την πλευρά του ο κ. Κουκουλόπουλος θέλησε απλώς να κάνει το εξής σχόλιο: «Το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό κόμμα που προεκλογικά δεν υποσχέθηκε τίποτα σε κανέναν. Άλλοι μοίρασαν και στους αστυνομικούς μας επιταγές χωρίς αντίκρισμα. Εγώ είμαι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Όσοι αναζητούν υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν θα τις βρουν αλλού. Σε μας θα βρουν μόνο συνεχή και συνεπή προσπάθεια για να λυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.