Η ΕΛΜΕ Κοζάνης για την κατάληψη του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας



Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 το πρωί ξεκίνησε κατάληψη του προαυλίου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας από τους μαθητές λόγω κυρίως της έλλειψης καθηγητών μουσικών ειδικοτήτων. Η Διευθύντρια του Σχολείου ακολούθησε όλη τη διαδικασία που προβλέπεται για τις καταλήψεις σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Σε καμία περίπτωση δε νομιμοποιούταν να δώσει κλειδιά στους μαθητές τη στιγμή μάλιστα που το κτίριο ήταν ήδη κλειστό και παρεμποδίστηκε η είσοδός της ακόμα και στο προαύλιο του σχολείου. Δεν εξαφανίστηκε, δεν παράτησε τους μαθητές και στα προσωπικά της τηλέφωνα δεν δέχτηκε καμία κλήση, όπως υποστηρίζουν ανώνυμοι γονείς σε δημοσίευμα, το οποίο αναρτήθηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Αντιθέτως, αφού ενημέρωσε  τους μαθητές, αποχώρησε από το δρόμο έξω από το σχολείο, όπου βρισκόταν μαζί με τους συναδέλφους της, μετά από 4 περίπου ώρες παραμονής (από 7:30π.μ. έως 11:15π.μ.) προκειμένου να ενημερώσει τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Βοΐου και την Υπηρεσία της, όπως όφειλε.

Η ΕΛΜΕ Κοζάνης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στη Διευθύντρια και καταγγέλλουν κάθε ανώνυμο δημοσίευμα στο οποίο περιέχονται ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και ειδήσεις που θίγουν και συκοφαντούν συνάδελφο ενώ τέλος καταδικάζει για πολλοστή φορά την αδιαφορία του Υπουργείου για τον διορισμό εκπαιδευτικών μουσικών ειδικοτήτων.

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.