Ημερίδα -Σεμινάριο στα Σέρβια με θέμα: «Πως να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ικανότητα»



Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Σερβίων «ΕΡΜΗΣ» & Ο Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» Συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα  2 Δεκεμβρίου  2013 στα ΣΕΡΒΙΑ , στην  ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  και ώρα 17:30 Ημερίδα -Σεμινάριο με θέμα:

«ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ»

«Αυτό το οποίο ξεχωρίζει τους επιτυχημένους επιχειρηματίες από τους υπόλοιπους επιχειρηματίες, είναι ο βαθμός της επιχειρηματικής τους ικανότητας. Ως εκ τούτου, η βελτίωση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικής ικανότητας μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής σκέψης, της επιχειρηματικής δράσης και των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων».

Στην ομιλία – σεμινάριο που θα είναι διάρκειας 2 ωρών θα αναπτυχθούν οι ενότητες:

Γιατί οι περισσότερες επιχειρήσεις αποτυγχάνουν;

Με ποιο τρόπο μπορούν οι επιχειρηματίες και οι υποψήφιοι επιχειρηματίες να βελτιώσουν και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ικανότητα;

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν απαντήσεις σε θέματα όπως:

1. Γιατί κάποιοι επιχειρηματίες είναι πιο επιτυχημένοι από τους άλλους;
2. Γιατί η επιχειρηματικότητα αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη της οικονομίας;
3. Πώς κάποιοι άνθρωποι, χωρίς ιδιαίτερες γραμματικές γνώσεις καταφέρνουν και δημιουργούν μεγάλες επιχειρήσεις και περιουσίες;
4. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των επιτυχημένων επιχειρηματιών;  
5. Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να επιτύχει επιχειρηματικά;

Εισηγητής: Δρ Νέστορας Ι. Κολοβός, Engineering Geologist M.Sc., Διδάκτωρ Γεωλογίας ΑΠΘ, Πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Life and Business Coach.

H ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.