Ο Γιώργος Παύλου νέος διοικητής του Μαμάτσειου και του Μποδοσάκειου νοσοκομείου



Ορίστηκαν χθες από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων της χώρας. Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, νέος Διοικητής της διασυνδεδεμένης διοίκησης Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στη θέση της μέχρι πρότινος διοικήτριας Αναστασίας Μπούρτσου αναλαμβάνει ο Γεώργιος Παύλου.

Ειδικότερα, η απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 5 Νοεμβρίου αναφέρεται πως διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης ορίζεται ο Παύλου Γεώργιος. Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Αντωνάκης παραμένει από τις αρχές Αυγούστου με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, ως Αναπληρωτής Διοικητής στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Σε ό,τι αφορά τη μέχρι πρότινος διοίκηση του Νοσοκομείου, σε ό,τι αφορά την Αναστασία Μπούρτσου, οι πληροφορίες τη θέλουν να αναλαμβάνει διοικήτρια του Νοσοκομείου Βέροιας. Σε ό,τι αφορά τον υποδιοικητή Δημήτρη Αμπάζη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Π.Λ.» θα παραμείνει στη θέση του.

Από τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.