Επιστολή της ΕΠΣ Κοζάνης για αδειοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων



Επιστολή  εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης  μέσω της οποίας ενημερώνει το Δήμο Κοζάνης καθώς και τις ενδιαφερόμενες ομάδες  για την κατάσταση 5 αθλητικών εγκαταστάσεων που δεν πληρούν τα προβλεπόμενα ασφαλή μέτρα. Εάν δεν τακτοποιηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου δεν θα γίνονται παιχνίδια στα συγκεκριμένα γήπεδα.

Οι άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες που χρησιμοποιούν τα παρακάτω γήπεδα ως έδρα είναι οι εξής:

Κένταυρος Πρωτοχωρίου, Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής, Ηρακλής Δρεπάνου, Μακεδονικός Κοζάνης, ΑΕ Κοζάνης, ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης.  

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Παρακαλούμε όπως στα πλαίσια του νόμου περί αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων προβείτε στις ακόλουθες ενέργειες, που είναι απαραίτητες για την ασφάλεια θεατών και αθλητών και αποτελούν βασικό κανόνα για την αδειοδότηση των γηπέδων του Δήμου σας από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας και οπωσδήποτε μέχρι τις 31/12/2013 (αλλιώς δεν θα εκδίδονται άδειες διεξαγωγής αγώνων):

1)    Γήπεδο Πρωτοχωρίου: Περίφραξη του χώρου των αποδυτηρίων μέχρι την περίφραξη του αγωνιστικού χώρου.
2)    Γήπεδο Νέας Χαραυγής: Περίφραξη του χώρου των αποδυτηρίων μέχρι την περίφραξη του αγωνιστικού χώρου.
3)    Γήπεδο Δρεπάνου: Περίφραξη του χώρου των αποδυτηρίων μέχρι την περίφραξη του αγωνιστικού χώρου.
4)    Γήπεδο (πρώην) Στρατιωτικό: Να τοποθετηθούν πόρτες στις 2 εισόδους από το δρόμο.
5)    Λιάπειο Αθλητικό κέντρο (Κοίλα): Να τοποθετηθεί πόρτα στο σημείο που οδηγεί στο χώρο των αποδυτηρίων  από το δρομάκι που οδηγεί στις κερκίδες.

Από τις Ματιές στα σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.