Την ΑΝΚΟ ΑΕ επισκέφτηκε την Παρασκευή η Ενωτική Κίνηση Οικονομολόγων Δυτ. Μακεδονίας



Στη συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή κ. Γ. Αμανατίδη, καθώς και με στελέχη-οικονομολόγους της ΑΝΚΟ ΑΕ, η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ παρουσίασε τις θέσεις της  για ένα νέο επιμελητήριο που θα συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του νέου αναπτυξιακού μοντέλου για την περιφέρεια της  Δυτικής Μακεδονίας. Οι εκπρόσωποι της Ενωτικής Κίνησης, εξέφρασαν την θερμή τους υποστήριξη για το έργο και το σημαντικό ρόλο της ΑΝΚΟ ΑΕ στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη διάθεση, για μια στενή και ουσιαστική συνεργασία του Οικονομικού Επιμελητηρίου με αυτή, βασισμένη σε διάφορους θεματικούς τομείς, καθιστώντας σαφές πως οι συνεργατικές πράξεις, όπως και η ενεργοποίηση όλων των φορέων προς τον κοινό στόχο- όπου είναι η αναπτυξιακή προοπτική για την προγραμματική περίοδο 2014-2020- είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.  

Από την πλευρά τους, τα στελέχη της ΑΝΚΟ ΑΕ, ζήτησαν την ενεργή συμμετοχή του επιμελητηρίου στα δρώμενα της περιοχής, τονίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν μέσω των υγιών συνεργασιών μεταξύ των φορέων με στοχευμένες παρεμβάσεις για τη στήριξη των νέων οικονομολόγων, ώστε αυτοί να μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος. Το Οικονομικό Επιμελητήριο μέσα από έναν αναβαθμισμένο ρόλο θα προσφέρει ουσιαστικά προς τα μέλη του και κατ’ επέκταση προς την τοπική κοινωνία, ενεργοποιώντας το ρόλο και τη λειτουργία του, με τεκμηριωμένες προτάσεις, με τη συμμετοχή όλων των μελών του, αλλά και μέσω συνεργασιών με όλους τους φορείς, διεκδικώντας με σαφήνεια και αποφασιστικότητα τα συμφέροντα και την ανάπτυξη της περιφέρειας μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.